Alle modellen

Wandmodel SRK


Met een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner uit de SRK serie creeert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Met de standaard inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen.

Lees meer

Vloermodel SRF


Het SRF vloermodel biedt de ideale oplossing voor ruimtes waar geen verlaagd plafond aanwezig is of waar het ruimtes betreft met een hoog plafond. Door de compacte afmetingen en het tijdloze design past dit vloermodel probleemloos in ieder interieur.

Lees meer

Satellietmodel SRR


De satellietunits type SRR worden volledig uit het zicht geplaatst boven het verlaagd plafond of in een koof. De koude of warme lucht wordt ingeblazen met behulp van roosters. Deze satellietunits zijn voorzien van energielabel A waarmee u verzekerd bent van lage gebruikskosten..

Lees meer

Multi-split SCM

Wilt u meerdere ruimtes van een comfortabel klimaat voorzien? Kies dan voor het SCM multi-split systeem. Met een buitendeel kunnen minimaal twee tot maximaal zes ruimtes gekoeld, verwarmd, gefilterd of ontvochtigd worden.

Er kunnen vier typen binnendelen gekoppeld worden aan het SCM buitendeel. Namelijk het SRK wandmodel, het SRF vloermodel, het SRR satellietmodel en het FDTC cassettemodel.

Deze types kunnen door elkaar heen gebruikt worden. Met deze uitgebreide keuze kunt u in elke woning een comfortabel klimaat realiseren.

Lees meer

Cassettemodel FDTC

Dit cassettemodel is zeer geschikt voor inbouw in een systeemplafond. Door zijn afmetingen van 60x60 kan de unit in een standaard systeemplafond worden geïntegreerd en zijn aanpassingen niet nodig.

Door de inbouwhoogte van slechts 248 mm is dit model op de meeste plaatsen probleemloos toe te passen.

Net als bij zijn grote broer, de FDT, zijn de uitblaaslinialen individueel instelbaar en kenmerkt de zeer uitgebreide vaste wandbediening RC-EX3 zich door een groot gebruiksgemak. Naar keuze kan ook het FDTC cassettemodel worden bediend met behulp van een infrarode bediening.

Lees meer

Cassettemodel FDT

Het FDT cassettemodel van MHI wordt veel gebruikt voor retail en utiliteit toepassingen. De units worden doorgaans ingebouwd in een verlaagd plafond. Dankzij het moderne en strakke design van de plafonddelen doen de units stil en onopvallend hun werk.

Met een lage inbouwhoogte van 246 mm voor de types t/m 7,1 kW en inbouwhoogte van slecht 298 mm voor de modellen t/m 14,0 kW zijn deze modellen op de meeste plaatsen toe te passen.

Zo zijn de uitblaaslinialen allemaal individueel af te stellen via de zeer uitgebreide, maar eenvoudig te bedienen RC-EX3 vaste wandbediening.

Lees meer

Plafondmodel FDE

Als u geen ruimte hebt boven uw plafond of u wenst weinig bouwkundige aanpassingen, dan bieden de plafondonderbouw modellen uit de FDE serie uitkomst. Forse magazijnen? Ruimtes met afwijkende maten? Grote kantoortuinen?

Ook voor grotere en/of hogere ruimtes zonder verlaagd plafond, biedt het FDE model uitkomst door de omvangrijke luchtworp. Grote, open ruimtes worden hierdoor effectief en gelijkmatig gekoeld of verwarmd.

De FDE wordt standaard bediend met behulp van een infrarode afstandsbediening, maar is naar keuze ook te bedienen met de RC-EX3 vaste wandbediening.

Lees meer

Satellietmodel FDUM

Het FDUM satellietmodel wordt gebruikt in situaties waar de airconditioning onzichtbaar zijn werk moet doen. De geconditioneerde lucht wordt met behulp van slangen en roosters naar de te conditioneren ruimte gebracht.

Dankzij de standaard voorziene geluidsisolatie doet deze unit niet alleen onzichtbaar, maar ook onhoorbaar zijn werk.

De FDUM onderscheidt zich door zijn lage inbouwhoogte (vanaf 305 mm), standaard geïntegreerd uitblaasplenum en standaard geluidsisolatie. De FDUM is zowel leverbaar met een RC-EX3 vaste wandbediening als met een infrarode afstandsbediening.

Lees meer

Satellietmodel FDU

De FDU satellietmodellen combineren een grote koel- c.q. verwarmingscapaciteit met een grote opvoerhoogte. Met vermogens tot 25 kW (koelen) en opvoerhoogtes tot wel 200 Pa vindt dit model zijn weg in de meer industriële sector.

Het toepassen van airsock systemen met grote diameters (bijv. 630 mm halfronde airsock of 500 mm ronde airsock) is met behulp van deze units geen enkel probleem meer.

De FDU is zowel leverbaar met een RC-EX3 vaste wandbediening als met een infrarode afstandsbediening. Inblaas- en aanzuigplenums zijn evenals diverse typen filters als accessoire leverbaar.

Lees meer