Service en onderhoud

Als er problemen zijn met uw airconditioning of ventilatie systeem.

Zodra wij een nieuwe installatie op maat hebben gemaakt aan de hand van uw wensen, zullen wij een onderhoudsplan maken. Als de apparatuur goed onderhoud wordt zal het langer mee gaan. Voor service en reparatie kunt u ons bereiken op nummer 0172 578257

Storing melden

Onderhoud

Zorg voor een gezonde leef- of werkomgeving door periodiek onderhoud. Ook gaat de apparatuur langer mee en is bedrijfszeker. Door onderhoud zullen ook de energiekosten laag blijven. Wij zullen bij onderhoud de apparatuur nakijken en alles schoon maken, als het nodig is zullen wij gelijk de nodige reparatie uitvoeren. Onze monteur heeft altijd alle benodigde spullen bij de hand.

Service

Bij problemen zullen wij snel reageren indien nodig in de avonduren. Wij laten u niet in de kou of warmte zitten en zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

AIRCOMAN DE SPECIALIST IN AIRCONDITIONING EN VENTILATIE

Aircoman is een erkend installatiebedrijf met veel ervaring en connecties. Wij verkopen, installeren, repareren en onderhouden airconditioning en ventilatie systemen. U heeft 1 aanspreekpunt en we staan altijd voor u klaar.

klik hier
Whatsapp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?