Werkzaamheden

Airconditioning

Airconditioning – ook wel klimaatregeling, luchtbehandeling of luchtregulering – is het regelen van de temperatuur en luchtvochtigheid in binnenruimtes naar het gewenste niveau

Met een airconditioning kunt u uw huis of bedrijf koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren, en een airco is daarmee een stuk veelzijdiger dan een traditionele verwarming. Veel mensen weten daarnaast niet dat airconditioning vier keer goedkoper is in gebruik dan een cv-installatie. Dit omdat elektriciteit meer warmte oplevert, en minder kost dan gas. Een warmtepomp (een ander woord voor airco) geeft direct verwarming, in tegenstelling tot de lokale warmte van een radiator, en warmt uw ruimtes vele malen sneller op.

Particulieren

Hierboven leest u al de duidelijke voordelen van airconditioning boven traditionele verwarming, zoals dat het goedkoper is, en ’s zomers kan koelen en ’s winters kan verwarmen. Zeker in moderne huizen is bij de bouw de nadruk komen te liggen op isolatie, wat niet altijd goed is voor uw leefklimaat. AircoMAN helpt u graag met wonen in ultiem comfort, met een advies op maat of vrijblijvende offerte. Neem anders gewoon eens contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijven

Het klimaat in uw bedrijf heeft een grote invloed op de productiviteit van uw medewerkers en hun ziekteverzuim. Hebt u bijvoorbeeld een winkel of horeca-gelegenheid, dan zorgt het juiste binnenklimaat voor een prettiger verblijf van uw klanten en gasten, en daarmee voor een hogere omzet. AircoMAN helpt u graag het optimale rendement uit uw bedrijfspand te halen, met een advies op maat of vrijblijvende offerte. Neem anders gewoon eens contact met ons op voor meer informatie.

Airconditioning en Astma

Astmapatiënten kunnen ’s zomers gerust gebruikmaken van klimaatregeling. In principe zijn er geen schadelijke gevolgen, en dat is een gerust idee. Bij AircoMAN raden we aan goed na te denken over een goede combinatie van ventilatie en airconditioning. Bovendien bieden we speciale onderhoudscontracten, want voor astmatische mensen is het schoonhouden van het systeem erg belangrijk om schimmels en bacteriën te voorkomen. AircoMAN helpt u graag de perfecte afstemming te vinden, met een advies op maat of vrijblijvende offerte. Neem anders gewoon eens contact met ons op voor meer informatie.