Airco Hoofddorp

Aircoman – voor uw airco in Hoofddorp

Woont u in de regio Hoofddorp en wenst u een airco om uw woning of bedrijf te koelen of te verwarmen? Aircoman is een erkende airco installateur die u een perfecte service aanlevert.

Airconditioning

Een airco regelt de temperatuur en de luchtvochtigheid in een binnenruimte. Met een airco kun je een ruimte dus verwarmen of koelen. Aircoman werkt met zogenaamde ‘split-unit aircosystemen’. Deze installaties bestaan uit twee aparte delen: een indoor unit (die binnen geplaatst wordt en eigenlijk uw verwarmingselement is) en een outdoor unit (die buiten wordt geplaatst). Aircoman werkt alleen met de beste materialen, waaronder het merk Mitsubishi, aangezien deze toestellen als het gaat om energieverbruik het meest zuinig en duurzaam zijn en tegelijk ook best betaalbaar.

airco Hoofddorp

Ventilatie

Ongeventileerde ruimtes zijn zeer ongezond om in te werken of te wonen. Aircoman plaatst daarom installaties die de lucht in deze ruimtes door zuivere lucht gaan vervangen. Alle overbodige koolzuurgassen en eventueel aanwezige bacteriën, schimmels en giftige stoffen worden uit de lucht gefilterd. Kwalitatieve ventilatiesystemen blazen daarnaast ook verse, zuurstofrijke lucht in de ruimte.

Zeker in het kader van de Covid-19 pandemie is het belangrijk dat de luchtkwaliteit in binnenruimtes gecontroleerd, gemonitord en ook voldoende ververst wordt. Dit om de kwaliteit van de lucht in binnenruimtes optimaal te houden.

Welke service levert Aircoman?

Aircoman levert en plaatst aircosystemen en ventilatiesystemen in de regio Hoofddorp. Zowel particuliere klanten als bedrijven en organisaties kunnen bij ons terecht. Via deze website kunt u snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte opvragen. Wij reageren snel en persoonlijk en helpen u met plezier verder bij het kiezen van het aircosysteem of ventilatietoestel dat het best bij uw persoonlijke situatie en wensen past. Dit tegen een zo voordelige mogelijke prijs. We vinden een nette en correcte oplevering ontzettend belangrijk. Uw tevredenheid is onze grootste troef!

Voor verdere vragen of een vrijblijvende offerte kunt u ons een mailtje sturen naar info@aircoman.nl of bellen op +31 (0) 172 578 257.