Airconditioning

Airconditioning – is het regelen van de temperatuur en luchtvochtigheid in binnenruimtes naar het gewenste niveau.

Onze modellen

Bekijk hier al onze modellen van Mitsubishi. Kies het gewenste model om de brochure in PDF formaat te openen. Bij vragen kunt u contact opnemen.

Ventilatietechniek

Ventilatie - ook wel luchtverversing – is het vervangen van verontreinigde lucht in een ruimte door zuivere lucht.

Service & Onderhoud

Aircoman levert snelle en perfecte service. Ook het onderhoud doen wij in eigen beheer. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Dirk Krijger
Dirk Krijger
21 Augustus 2023
Prima communicatie, aardige en vakbekwame installateurs, werken netjes!!
Niamh Stevens
Niamh Stevens
3 Augustus 2023
Een hele fijne ervaring gehad met Aircoman. Wij hebben 2 nieuwe A/C units laten plaatsen en die zijn op een zeer nette manier geïnstalleerd. Ook voor een bestaande unit zijn ze met een mooie oplossing gekomen om de kabels weg te werken. De heren kwamen binnen en gingen gelijk aan de slag. Binnen 3-4 uur waren ze al weer klaar. Toen de buiten unit te groot bleek voor de muur, zijn ze ook daarvoor met een oplossing gekomen en konden die in een hoek worden geplaatst. Wat ik persoonlijk heel erg fijn vond was dat zij de dozen van de units gebruikte als vuilnisbakken en ze hebben alles daarin gegooid en die dozen na afloop ook meegenomen, heel fijn. Het stof dat vrijkwam tijdens het boren viel mij ook erg mee. All in all, een fijne ervaring en ik zou de heren van Aircoman zeker aanbevelen.
Gerarda Scholte-Remmerswaal
Gerarda Scholte-Remmerswaal
28 Juli 2023
Goed bedrijf wat met ons mee denkt. Airco netjes geplaatst. Vriendelijke mensen.
Josefien Nobel
Josefien Nobel
28 Juli 2023
Zeer vriendelijke werkmannen, vrolijk, werken netjes en snel ! Zeker aan te raden.
Lianne
Lianne
25 Juli 2023
Zeer tevreden met Aircoman. Ze hebben bij ons 4 airco’s in huis geïnstalleerd. Werken heel netjes, leggen alles uit en het werkt zoals het moet. Ook heel blij met de communicatie vooraf en het afstemmen wanneer ze bij ons konden komen om te installeren. Alleen maar positief!
Maarten Nagtegaal
Maarten Nagtegaal
13 Juli 2023
Afgelopen week 3 airco’s laten plaatsen. Van begin tot einde erg tevreden. Reageren snel op de mail en denken mee. Via videobellen contact gehad voor advies en bij plaatsen van leidingen dachten ze ook goed mee. Al met al zeer tevreden. Zou ze dan ook hartelijk aanbevelen.
Johan Oorbeek
Johan Oorbeek
10 Juli 2023
Top bedrijf, goede service en uitstekend bereikbaar, reageert snel en geeft een goed advies, duidelijke offerte. Concurrerende prijs, vakkundig en snel geplaatst. We hebben een binnen en buiten unit laten plaatsen, het hele jaar door profijt van de airco, in de zomer koelen en in de winter verwarmen.
Mitchel Bune
Mitchel Bune
10 Juli 2023
De mensen bij Aircoman weten goed waar ze het over hebben. Allereerst ben ik super fijn geholpen over het aantal kw wat geschikt zou zijn voor de ruimte waar ik de airco wilde hebben. Daarnaast is de airco supersnel en zorgvuldig geplaatst. Alles werd schoon en opgeruimd achtergelaten, en wij slapen vanaf nu in een heerlijke gekoelde slaapkamer! Echt een aanrader voor ieder die een goede airco wilt hebben tegen een eerlijke prijs.

+31 (0) 172 578 257

Neem gerust contact op

Openingstijden

Ma -Za van 9.00 uur tot 22.00 uur

E-mail adres

info@aircoman.nl