Als er problemen zijn met uw airconditioning of ventilatie

Zodra wij een nieuwe installatie op maat hebben gemaakt aan de hand van uw wensen, zullen wij een onderhoudsplan maken. Als de apparatuur goed onderhouden wordt zal het langer mee gaan. Voor service en reparatie kunt u ons bereiken op nummer 0172 578257

Storing melden
https://www.aircoman.nl/wp-content/uploads/2020/04/MHIlogo-300x200.png

Onderhoud

Zorg voor een gezonde leef- of werkomgeving door periodiek onderhoud. Ook gaat de apparatuur langer mee en is bedrijfszeker. Door onderhoud zullen ook de energiekosten laag blijven. Wij zullen bij onderhoud de apparatuur nakijken en alles schoon maken, als het nodig is zullen wij gelijk de nodige reparatie uitvoeren. Onze monteur heeft altijd alle benodigde spullen bij de hand.

Offerte onderhoud

Service

Bij problemen zullen wij snel reageren. Wij zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Als we iets op afstand kunnen betekenen zullen we u vertellen wat er gedaan kan worden. Moeten we langs komen omdat het niet zelf op te lossen is dan moet er een afspraak worden gemaakt.

https://www.aircoman.nl/wp-content/uploads/2020/04/onderhoud1-269x170.jpg

AIRCOMAN DE SPECIALIST IN AIRCONDITIONING EN VENTILATIE

Aircoman is een erkend installatiebedrijf met veel ervaring en connecties. Wij verkopen, installeren, repareren en onderhouden airconditioning en ventilatie systemen. U heeft 1 aanspreekpunt en we staan altijd voor u klaar.

Meest gestelde vragen

Dit is afhankelijk hoe vaak de airconditioning aan staat. Mensen die alleen koelen kunnen dit 1 keer per jaar doen. Als je ook verwarmt is het aan te raden dit 2 tot 3 keer in een jaar te doen.
Voordat u de filters gaat schoonmaken is het ook goed om de bovenkant van de airco af te nemen. Hier zuigt die lucht aan en komt daardoor veel stof op te liggen. Wel de filters laten zitten anders valt de stof de airco in. Nadat de bovenkant goed schoon gemaakt is kunnen de filters eruit gehaald worden.
De filters kunnen onder de hete kraan worden schoongemaakt. Een borstel kan hiermee werken. Laat de filters even drogen voordat u ze weer terug plaats
Aan de buitenunit hoeft u niets te doen. Het is wel verstandig om 1 keer in het jaar onderhoud uit te laten voeren. Wij zullen dan de unit schoon maken en kijken of alles naar behoren werkt.