Airconditioning Alphen aan den Rijn

Airconditioning in Alphen aan den Rijn laten aanbrengen of op zoek naar een onderhoudscontract voor de airco die u heeft hangen? We verzorgen zowel het advies, de installatie als het onderhoud van uw airconditioning. We zorgen er daarmee graag voor dat u de ruimte kunt koelen in de zomer en kunt verwarmen op het moment dat het buiten kouder begint te worden. Daarnaast zorgen we voor een energiezuinige airco, zowel zakelijk als privé. Benieuwd naar Airconditioning in Alphen aan den Rijn of een scherpe offerte ontvangen voor de installatie van een geschikt model? Neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Koel in de zomer en warm in de winter

Airconditioning in Alphen aan den Rijn helpt u de controle te krijgen over het binnenklimaat, zowel in de zomer als de winter. Tijdens de zomermaanden heeft u met de airco de mogelijkheid om de ruimte te koelen, terwijl de airco kan helpen te verwarmen in de winterperiode. Daarnaast helpt Airconditioning in Alphen aan den Rijn u de ruimte te ontvochtigen en er bijvoorbeeld voor te zorgen dat u voldoende kunt ventileren. Wat dat betreft heeft een airco-unit meer te bieden dan alleen de koeling, onze specialisten vertellen u daar graag meer over.

Energiezuinige airco in Alphen aan den Rijn

Benieuwd naar het energieverbruik van Airconditioning in Alphen aan den Rijn? Dat zal in veel van de gevallen lager uitvallen dan u wellicht zou verwachten. Een airco hoeft niet langer veel energie te verbruiken, wij werken met units van topmerken die daar op een heel zuinige manier mee omgaan. Dat betekent dat de kosten voor het gebruik mee zullen vallen en u bijvoorbeeld op de werkvloer een belangrijke investering kunt doen in de productiviteit van uw medewerkers. Het binnenklimaat is van groot belang voor hun productiviteit. Met Airconditioning in Alphen aan den Rijn kunt u daar de controle over krijgen en zorgen voor een prettige woon- of werkomgeving.

Waarom Aircoman

  • Een hoge luchtkwaliteit door filtering van stof, geuren en bacteriën
  • Koelte in de zomer….warmte in de winter
  • Voor een optimale luchtvochtigheid
  • Energiebesparing
  • Alleen topmerken
  • Eenvoudige infrarood bediening
  • Vrijwel onzichtbaar en geruisloos!
  • Betrouwbaar systeem met 5 jaar garantie
https://www.aircoman.nl/wp-content/uploads/2021/07/SGS-BRL100-300x300.png