Stek Nieuwveen

Zoekt u naar Stek Nieuwveen, met het oog op de keuring van uw aircosysteem die u wilt laten uitvoeren? Stek is sinds 1992 de organisatie die het Ministerie van VROM heeft aangewezen, om de certificering op te stellen voor aircosystemen binnen een bedrijfsomgeving. Het is sinds 1 december 2013 verplicht om een airconditioningsysteem met een totaal opgesteld koelvermogen van meer dan 12 kW iedere 5 jaar te laten keuren. U bent bij ons aan het juiste adres voor Stek Nieuwveen, wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Offerte aanvragen

Stek regelgeving

Bent u benieuwd naar de regelgeving in relatie tot Stek Nieuwveen? De EPBD wet- en regelgeving stelt dat u iedere 5 jaar een keuring uit dient te laten voeren, wanneer er binnen een bedrijfsomgeving sprake is van minimaal 12 kW aan koelvermogen. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de eigenaar of beheerder van een gebouw en de keuring dient uitgevoerd te worden door een EPBD-A of -B gecertificeerde monteur. U dient de installatie iedere 5 jaar te laten keuren, wat u een EPBD-certificaat van Stek oplevert.

Stek keuring Nieuwveen

Wilt u de keuring van Stek Nieuwveen laten uitvoeren? U bent daarvoor bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u goed van dienst zijn met de plaatsing van een systeem voor airconditioning, net als met de keuringen die er plaats dienen te vinden. We beschikken over monteurs met de juiste certificeringen, die ervoor zorgen dat u de keuring eens in de 5 jaar uit kunt laten voeren. We geven u het certificaat af, waarmee u kunt aantonen dat u aan de regelgeving voldoet. Wilt u gebruik maken van de keuring voor Stek Nieuwveen, of wilt u meer weten over de keuring die we uitvoeren? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, we horen graag van u.

Waarom Aircoman

  • Een hoge luchtkwaliteit door filtering van stof, geuren en bacteriën
  • Koelte in de zomer….warmte in de winter
  • Voor een optimale luchtvochtigheid
  • Energiebesparing
  • Alleen topmerken
  • Eenvoudige infrarood bediening
  • Vrijwel onzichtbaar en geruisloos!
  • Betrouwbaar systeem met 5 jaar garantie
https://www.aircoman.nl/wp-content/uploads/2021/07/SGS-BRL100-300x300.png